a10_Logo

Cégtörténet:

Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarországon egyedülálló cégünk, hiszen mi vagyunk az az egyedüli, komplex szolgáltatással bíró cég, aki mind a benzinkúttechnika, mind a mosóberendezések terén teljes körű, kulcsrakész termékeket és szolgáltatásokat tud kínálni ügyfeleinek. Az A-10 Környezetvédelmi Zrt. 1997-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. 2005 óta a fő tevékenységi körünk az üzemanyagtartályok kereskedelme, gyártása, telepítése és azok engedélyeztetése volt.
Cégünk a mosóberendezések és az üzemanyagkutak specialistájaként mindig az élvonalban, az ügyfelek igényeinek a leginkább megfelelő, kulcsrakész berendezéseket és teljes körű szolgáltatásokat kínál rövid határidőre ingyenes helyszíni felméréssel, szaktanácsadással. 

Főbb tevékenységi körünk:
  • Napjainkban már a különböző fajtájú és méretű tartályok kereskedelmén túl a konténerkutak telepítésétől kezdve, a belső- és közforgalmi töltőállomások tervezésén és kivitelezésén át, a különféle üzemanyagok és adalékok kereskedelmével, valamint egyéb környezetvédelmi szolgáltatásokkal is foglalkozunk. Mindemellett engedélyeztetéssel és különféle pályázati lehetőséggel állunk partereink rendelkezésére.
  • Tevékenységünk teljes körű: helyszíni felmérés, a megfelelő termék kiválasztásához tanácsadás, szükséges engedélyek beszerzése, tanúsítványok elkészítése, a megrendelt termék leszállítása, üzembe helyezése, majd kötelező időszaki illetve az esetleges meghibásodásokból eredő szervizszolgáltatás.

  Termékeink és szolgáltatásaink főbb pontokban:

üzemanyagtartályok: konténerkutak, kármentős tartályok

*
kútoszlopok

*
benzinkutak
*
adblue tartályok

*
üzemanyagtechnikai kiegésztő termékek
*
telepített és mobil mosóberendezések

*
tervezés és kivitelezés
*
teljeskörű engedélyeztetés
*
duplafalúsítás, szabványosítás
*

ipari csőszerelés
*

karbantartás, időszakos vizsgálat
*

környezetvédelmi felülvizsgálat
*
tényfeltárás

Célkitűzéseink:

Az A-10 Zrt. egyik legfontosabb célja, hogy Magyarország piacvezető tartály és mosóberendezés kivitelező cégévé váljon folyamatosan fejlődő, szakértő munkatársakkal, környezetbarát technológiák széles skálájával, kulcsrakész berendezésekkel és szolgáltatásokkal az ügyfelek igényeihez és kéréseihez a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodva.
Ennek okán kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, illetve folyamatosan figyeljük az iparág legújabb vívmányait, hogy partnereink számára mindig naprakészen tudjuk a legoptimálisabb megoldásokat nyújtani.

Az A-10 Zrt. célja, a tartálytechnika és az üzemanyagkutak specialistájaként, olyan munkákat végezni, amely eredményeként jelentősen sikerül csökkenteni környezetünk kockázati anyagokkal való terhelését.

Czirok Sándor
vezérigazgató
A-10 Zrt.

A természet hatalmas, az ember parányi. Ezért aztán az ember léte attól függ, milyen kapcsolatot tud teremteni a természettel, mennyire érti meg, és hogyan használja fel erőit saját hasznára.
(Szent-Györgyi Albert)

Az ész az embernek nem azért adatott, hogy a természet felett uralkodjék, hanem, hogy azt követni s annak engedelmeskedni tanuljon.
(Eötvös József)