A méz sosem romlik meg – ez tény. Sajnos a világon minden más dolog elromolhat időnként.

Néha a tartályok, kimérő eszközök is meghibásodhatnak. Előfordulhat például, hogy nem működik a kútfej a szűrő eldugulása miatt.

Azonban, ha Ön az A-10 Zrt-vel van kapcsolatban, az ilyen a gondok gyorsan, hatékonyan megoldódnak.

Javítás:

Cégünk vállalja a tartályok, konténerek, kimérők, automatikák, kútoszlopok javítását, szűrők cseréjét. A hiba bejelentésétől számított legrövidebb időn belül kollégánk az Ön telephelyén elhárítja azt.

Vizsgálatok:

A tartályok, és egyéb eszközök működését, műszaki állapotát bizonyos időszakonként ellenőrizni kell. Ezeket a vizsgálatokat az A-10 Zrt. kedvező áron elvállalja. Sőt, amennyiben tartályának 5 éves vizsgálatát cégünkkel végezteti, a javításokra további garanciát vállalunk (a garanciákról részletesen a Garancia menüpontban olvashat).

Szerviz szerződés:

Az A-10 Zrt. további szolgáltatásként szerviz szerződés megkötésére is lehetőséget biztosít. Amennyiben Ön a tartályvásárláskor megköti velünk ezt a megállapodást, akkor összességében 10 éves garanciát vállalunk (részletek a Szerviz szerződésben kerülnek rögzítésre).

Átalánydíjas szerviz szerződést már meglévő tartály esetén is köthet velünk. Ebben az esetben a szerződés megkötésekor töltő állomás egységein általános átvizsgálást végzünk, melyet ezután minden évben megismétlünk, a szerződés értelmében pedig az időközben felmerülő problémákat szerződés szerint elhárítjuk.

Garancia:

Az A-10 Zrt.-től vásárolt termékekben maximálisan megbízhat, mi is biztosak vagyunk termékeink minőségében, és ezt garantáljuk is Önnek.

  • 5 év garanciát adunk az általunk gyártott tartályokra, a tőlünk vásárolt berendezésekre 1 év garanciát vállalunk.
  • További 5 év garanciát biztosítunk az általunk gyártott tartályokra, amennyiben az első 5 éves tartály felülvizsgálatot az A-10 Zrt-től rendeli.
  • 10 év garanciát vállalunk a tartálytestre, amennyiben Ön vásárláskor szerviz szerződést köt az A-10 Zrt által telepített töltőállomások karbantartására (részletek a Szerviz menüpontban).

Az A-10 Zrt. a tartálytechnika és a környezetvédelem specialistája – így ha Ön velünk áll kapcsolatban, soha nem kell aggódnia a meghibásodások miatt.

További információkért keressen minket az info@a10zrt.hu e-mail címen,
vagy a +36-62/552-066–os telefonszámon!